Et fascinerende og sjældent foredrag, som afholdes for første gang i Danmark.
Verdens bedste kok Rasmus Kofoed taler i 45 minutter om sin passion for mad og gastronomi på topniveau.
Foredraget afholdes på 7. etage i Parken i Geraniums enestående og smukke omgivelser.
Inden foredraget starter, vises en kort film på ca. 5 minutter om Bocuse d’Or og vejen til guldet.
Herefter serveres der eksklusiv økologisk champagne og fire forskellige delikate gourmetsnacks tilberedt af sæsonens friske råvarer i Geraniums køkken.
Om Geranium
Frem til 2009 lå Geranium i Kongens Have. I september 2010 startede Geranium et nyt kapitel på 7. sal i Parken med udsigt til Fælledparken. Sidenhen er der sket rigtig meget: Køkkenchefen Rasmus Kofoed vandt i januar 2011 guld ved Bocuse d’Or i Lyon, og i marts 2012 fik Geranium sin første Michelin-stjerne.
Om foredraget
- Du oplever på første hånd verdens bedste kok Rasmus Kofoed.
- Du hører Rasmus Kofoed fortælle om sin passion for mad.
- Du får et indblik i, hvad Rasmus Kofoed betragter som kvalitet.
- Du får en indsigt i, hvilke kriterier der skal være opfyldt før Rasmus Kofoed er tilfreds.
- Du får en viden om, hvad der kendetegner den mad som Geranium tilbereder.
Når du går fra eventen har du fået
- Et mere personligt forhold til Rasmus Kofoed, verdens bedste kok.
- Et kendskab til, hvilken champagne og hvilke gourmetsnacks, der tilberedes og serveres i Geranium.
- En unik viden om, hvad der gør arbejdet med gastronomi fascinerende.
- En indsigt i, hvad der adskiller Rasmus Kofoed fra andre kokke.
- Et kendskab til, hvad der gør den mad, Geranium tilbereder, unik.
Alt i alt får du et 45 minutters fascinerende og sjældent foredrag om Rasmus Kofoed. Under foredraget bliver din gane forkælet med eksklusiv champagne og fire forskellige delikat gourmet snacks tilberedt i Geraniums køkken.
Tilmeld event