Oktober 2013

Foredrag og middag med Thomas Rode Andersen

Sted: Kong Hans Kælder, Vingårdstræde 6, 1070 København K
Tilmeldingsfrist:

Pris1.445,-

Medlemspris1.145,-

Et fascinerende og sjældent foredrag om hummeren, og hvorfor det er den, der inspirerer køkkenchef hos Kong Hans Kælder, Thomas Rode Andersen mest. Efter foredraget serveres en ganske særlig og enestående menu, hvor du vil smage hummer tilberedt på to forskellige måder. Menuen rundes af med ost og dessert.

Om Kong Hans Kælder

Kong Hans Kælder er Danmarks ældste gourmet restaurant. Siden 1976 har der kun været tre køkkenchefer, nemlig Michel Michaud (1976–1980), Daniel Letz (1981–1996) og Thomas Rode Andersen (1996–). Thomas Rode Andersen er kendt som en kompromisløs perfektionist, der arbejder i døgndrift for at løfte arven.

Om foredraget

  • Du oplever på første hånd Michelin-kokken Thomas Rode Andersen.
  • Du hører Thomas Rode Andersen fortælle, hvorfor hummeren er den råvare der inspirerer ham mest.
  • Du får et indblik i, hvad der gør hummeren enestående.
  • Du får en viden om, hvordan hummeren kan tilberedes på 4 forskellige måder.
  • Du oplever som afslutning på foredraget, hvor delikat en hummer kan smage på 4 forskellige og unikke måder.

Når du går fra eventen har du fået

  • Et mere personligt forhold til Thomas Rode Andersen og kokken bag Danmarks ældste gourmet-restaurant.
  • En unik viden om hummeren som råvare og hvad der gør den unik.
  • En forståelse for, hvad der gør arbejdet med en råvare som hummeren fascinerende.
  • En indsigt i, hvordan hummeren kan tilberedes på 4 forskellige måder.
  • En enestående menu komponeret af Thomas Rode Andersen specielt til denne aften.

Alt i alt får du 45 minutters fascinerende og sjældent foredrag om hummeren. Efter foredraget vil Thomas Rode Andersen være at finde ude i køkkenet, hvor han vil tilberede en ganske særlig menu, hvor du vil smage hummer tilberedt på fire forskellige måder, samt ost og dessert. Velbekomme!

Kapacitet

Der er plads til 30 personer, tilmeldingen foregår efter ”først til mølle” princippet. Ved mere end 30 tilmeldinger, laves en tilsvarende event mere der afholdes kort tid efter.

Tilmeld event

Program

  • 17:15–17:30 Ankomst
    17:30­–18:15 Foredrag ved Thomas Rode Andersen, Michelin-kok og direktør
  • 18:15–18:30 Pause
  • 18:30–23:30 Servering af enestående menu