13. juni 2013 kl. 18:30

Foredrag – Dansk økologisk gourmetkød

Sted: Slagteren ved Kultorvet, Frederiksborggade 4, 1360 København K
Tilmeldingsfrist: 9. juni 2013

Pris295,-

Medlemspris150,-

Et spændende og unikt foredrag om eksklusivt økologisk gourmetkød. Foredraget afholdes i selve slagterlokalet hos Slagteren ved Kultorvet.
Under foredraget får du serveret 5 forskellige økologiske smagsprøver af højeste kvalitet.

Om Slagteren ved Kultorvet

Slagteren ved Kultorvet blev etableret i 1888. Den eksklusive forretning har sidenhen og igennem årene skiftet ejer et par gange. I 1989 overtog Jens Slagter forretningen, og han har sidenhen fusioneret og indgået samarbejde med økologiske gårde, der producerer økologiske kødprodukter af bedste kvalitet.

Om foredraget

  • Du hører om kød generelt og dansk landbrug.
  • Du hører om, hvilke gårde Slagteren ved Kultorvet har indgået et samarbejde med og hvorfor.
  • Du hører om, hvilken betydning dyrevelfærd har for kødets kvalitet.
  • Du får en kort gennemgang af de forskellige typer af kødstykker, der sidder på et stykke kvæg.
  • Du hører om forskellen på supermarkedskød og kød fra økologiske gårde.
  • Du hører om, hvorfor det godt kan betale sig at købe økologisk kød hos en specialforretning.

Når du går fra eventen, har du fået

  • En unik viden om gourmetkød.
  • En særlig viden om, hvilken betydning dyrenes opvækst, foder og pleje har for kødkvaliteten.
  • En viden om, hvilke faser et stykke kvæg gennemgår, fra det slagtes, til det ligger i køledisken.
  • En indsigt i de forskellige kødstykker, der findes, og deres unikke kvaliteter.
  • Kendskab til kvaliteten på det kød, der sælges i supermarkederne.
  • En ganske unik viden om, hvad du som forbruger skal kigge efter, når du køber kød.

Alt i alt får du en times spændende foredrag om dansk økologisk kød af bedste kvalitet. Under foredraget får du serveret 5 forskellige gourmet-smagsprøver.
Skynd dig at booke en plads, hvis du gerne vil vide mere om det kød, du putter i indkøbskurven.

Kapacitet

Der er begrænset antal pladser. Tilmelding til eventen foregår efter først til mølle-princippet.
Såfremt at eventen bliver overtegnet laves en tilsvarende event, der afholdes kort tid efter.

Tilmeld event

Program

18:15–18:30 Ankomst
18:30–19:30 Foredrag v/Jens Slagter