Et spændende og unikt foredrag om eksklusivt økologisk gourmetkød. Foredraget afholdes i selve slagterlokalet hos Slagteren ved Kultorvet.
Under foredraget får du serveret 5 forskellige økologiske smagsprøver af højeste kvalitet.
Om Slagteren ved Kultorvet
Slagteren ved Kultorvet blev etableret i 1888. Den eksklusive forretning har sidenhen og igennem årene skiftet ejer et par gange. I 1989 overtog Jens Slagter forretningen, og han har sidenhen fusioneret og indgået samarbejde med økologiske gårde, der producerer økologiske kødprodukter af bedste kvalitet.
Om foredraget
- Du hører om kød generelt og dansk landbrug.
- Du hører om, hvilke gårde Slagteren ved Kultorvet har indgået et samarbejde med og hvorfor.
- Du hører om, hvilken betydning dyrevelfærd har for kødets kvalitet.
- Du får en kort gennemgang af de forskellige typer af kødstykker, der sidder på et stykke kvæg.
- Du hører om forskellen på supermarkedskød og kød fra økologiske gårde.
- Du hører om, hvorfor det godt kan betale sig at købe økologisk kød hos en specialforretning.
Når du går fra eventen, har du fået
- En unik viden om gourmetkød.
- En særlig viden om, hvilken betydning dyrenes opvækst, foder og pleje har for kødkvaliteten.
- En viden om, hvilke faser et stykke kvæg gennemgår, fra det slagtes, til det ligger i køledisken.
- En indsigt i de forskellige kødstykker, der findes, og deres unikke kvaliteter.
- Kendskab til kvaliteten på det kød, der sælges i supermarkederne.
- En ganske unik viden om, hvad du som forbruger skal kigge efter, når du køber kød.
Alt i alt får du en times spændende foredrag om dansk økologisk kød af bedste kvalitet. Under foredraget får du serveret 5 forskellige gourmet-smagsprøver.
Skynd dig at booke en plads, hvis du gerne vil vide mere om det kød, du putter i indkøbskurven.
Kapacitet
Der er begrænset antal pladser. Tilmelding til eventen foregår efter først til mølle-princippet.
Såfremt at eventen bliver overtegnet laves en tilsvarende event, der afholdes kort tid efter.