Maj 2013

Foredrag – Claus Meyers nordiske eventyr

Sted: Meyers, Kattegatvej 53, 2100 København Ø
Tilmeldingsfrist:

Pris1.640,-

Medlemspris1.240,-

Eksklusiv og enestående foredrag med Claus Meyer, hvor han fortæller om sin passion for det nordiske køkken. Herefter besøger vi Claus Meyers microeddikebryggeriet, hvor eddikemester Anders Harder fortæller om microbryggeriet, mens han viser rundt og byder på smagsprøver fra bl.a. nogle meget fine, gamle eddiker. Eventen rundes af med en rundvisning i en gros bageriet, hvor vi bliver budt indenfor af bagermester Nicolai Skytte, der fortæller om de brød der bages og ambitionen om byens bedste brød. Her vil vi også blive budt på smagsprøver fra brød af højeste kvalitet.

Om Claus Meyer

Claus Meyer er iværksætter indenfor gastronomi og kogekunst. Han er bl.a. kendt for Meyers Køkken og Mad i norden – smag på Danmark. Han har været involveret i en række virksomheder: Meyers mad ud af Huset, Chokolade-Compagniet, Meyers Madhus, Meyer & Tingstrøm personalerestauranter, Frugt fra Lilleø, Nørrebro Bryghus og investor i Restaurant Norma på Christianshavn. Dertil har han udgivet en række kogebøger.

Om eventen

  • Du møder Claus Meyer i hans rette element, hvor han fortæller om sin passion for det nordiske køkken.
  • Du får et indblik i hvorfor han kastede sig ud i eventyret med Rene Redzepi om, at skabe en stjernerestaurant med udgangspunkt i det nordiske køkken.
  • Du får en indsigt i hvad der kendetegner det nordiske køkken.
  • Du får en viden om det nordiske køkken og dens kvaliteter.
  • Du får et indblik i hvorfor Claus Meyer kastede sig ud i eddikeeventyret.
  • Du smager og lærer at skelne mellem eddike fremstillet af forskellige frugter.
  • Du får kendskab til Ølandshvede, surdej og Claus Meyers ambition om byens bedste brød.
  • Du smager og lærer hvad Claus Meyer betragter som kvalitetsbrød.

Når du går fra eventen har du fået

  • En unik forståelse for hvad Claus Meyer betragter som kvalitet, når han taler om det nordiske køkken.
  • En detaljeret viden om hvad der gør det nordisk køkken enestående og unikke.
  • En indsigt i fremstillingsprocessen af forskellige eddiketyper.
  • En bevidsthed om hvad du skal kigge efter når du køber eddike.
  • En viden om hvad der kendetegner et kvalitetsbrød, og hvad du skal være opmærksom på når du køber brød.

Alt i alt får du en eksklusiv og enestående 1 times foredrag om det nordiske køkken, hvor du de sidste 10 minutter af fordraget får mulighed for at stille spørgsmål til Claus Meyer. Glæd dig til lækre smagsprøver fra kvalitetsvarer, der produceres på de to steder. Du for alvor sige, at du har været i Meyers Køkken!

Program

16:45–17:00 Ankomst
17:00–18:00 Foredrag ved Claus Meyer
18:00–18:15 Pause
18:15–18:45 Rundvisning i microbryggeriet ved eddikemester Anders Harder
18:45–19:15 Rundvisning i engrosbageriet ved bagermester Nicolai Skytte