Et spændende og sjældent foredrag om det autentiske japanske køkken. Foredraget afholdes af kokken og ejeren af Sukiyaki, Tamon Ueda, og efter foredraget serveres en unik 9-retters tasting-menu.
Om Sukiyaki
Den familieejede japanske restaurant Sukiyaki var den allerførste, der introducerede rå fisk og autentiske, traditionelle japanske retter til de danske ganer tilbage i 80’erne.
Sukiyaki og søsterrestauranten Kyoto er også de eneste, som tilbyder teppanyaki, en stor stegeplade, som gæsterne sidder omkring og ser på, mens maden bliver tilberedt på den.
Om foredraget
- Du hører om det autentiske japanske køkken, og hvad der gør dette unikt.
- Du får et indblik i, hvor mange retter der indgår i en klassisk japansk aftenmenu.
- Du får en viden om, hvordan en traditionel aftenmenu sammensættes.
- Du bliver opmærksom på, hvilke kriterier der skal være opfyldt.
- Du får en unik demonstration af stegning på stegepladen teppanyaki.
Når du går fra eventen, har du fået
- En unik viden om de mange forskellige smagsoplevelser, som det japanske køkken rummer.
- En indsigt i kompleksiteten bag en traditionel japansk middag.
- En særlig viden om, hvilke retter som indgår i en klassisk aftenmenu.
- Kendskab til de tilberedningsmetoder, der anvendes ved stegning på teppanyaki.
- En delikat og unik tasting-menu bestående af 9 forskellige små retter, som du normalt ikke kan bestille hos sushirestauranterne.
Alt i alt får du et 30 minutters sjældent foredrag, hvor du bagefter har en viden om tilberedningsmetoder, som du kan bruge, når du selv skal sammensætte en lækker japansk middag i dit eget køkken. Det bliver dine gæster glade for!
Kapacitet
Der er plads til 30 personer, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Ved mere end 30 tilmeldinger laves en tilsvarende event, der afholdes kort tid efter.
Tilmeld event