4. maj 2013 kl. 16:00

Foredrag og middag på japansk

Sted: Sukiyaki, Vesterbrogade 13, 1. sal, 1620 København V
Tilmeldingsfrist: 28. april 2013

Pris575,-

Medlemspris395,-

Et spændende og sjældent foredrag om det autentiske japanske køkken. Foredraget afholdes af kokken og ejeren af Sukiyaki, Tamon Ueda, og efter foredraget serveres en unik 9-retters tasting-menu.

Om Sukiyaki

Den familieejede japanske restaurant Sukiyaki var den allerførste, der introducerede rå fisk og autentiske, traditionelle japanske retter til de danske ganer tilbage i 80’erne.
Sukiyaki og søsterrestauranten Kyoto er også de eneste, som tilbyder teppanyaki, en stor stegeplade, som gæsterne sidder omkring og ser på, mens maden bliver tilberedt på den.

Om foredraget

  • Du hører om det autentiske japanske køkken, og hvad der gør dette unikt.
  • Du får et indblik i, hvor mange retter der indgår i en klassisk japansk aftenmenu.
  • Du får en viden om, hvordan en traditionel aftenmenu sammensættes.
  • Du bliver opmærksom på, hvilke kriterier der skal være opfyldt.
  • Du får en unik demonstration af stegning på stegepladen teppanyaki.

Når du går fra eventen, har du fået

  • En unik viden om de mange forskellige smagsoplevelser, som det japanske køkken rummer.
  • En indsigt i kompleksiteten bag en traditionel japansk middag.
  • En særlig viden om, hvilke retter som indgår i en klassisk aftenmenu.
  • Kendskab til de tilberedningsmetoder, der anvendes ved stegning på teppanyaki.
  • En delikat og unik tasting-menu bestående af 9 forskellige små retter, som du normalt ikke kan bestille hos sushirestauranterne.

Alt i alt får du et 30 minutters sjældent foredrag, hvor du bagefter har en viden om tilberedningsmetoder, som du kan bruge, når du selv skal sammensætte en lækker japansk middag i dit eget køkken. Det bliver dine gæster glade for!

Kapacitet

Der er plads til 30 personer, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Ved mere end 30 tilmeldinger laves en tilsvarende event, der afholdes kort tid efter.

Tilmeld event

Program

15.45-16.00 Ankomst
16.00-16.30 Foredrag
16.30-18.30 Middag