Et enestående og sjældent foredrag om, hvilke overvejelser kokkene bag formel B gør sig, når de udvikler Michelin retter. Foredraget afholdes af Michelinkok og ejer Kristian Møller, og efter foredraget serveres en udsøgt 4-retters menu.
Om formel B
formel B har rødder i det klassiske franske køkken med hovedvægt på danske råvarer af god kvalitet, krydret med specialiteter fra Frankrig. I køkkenet står de to ejere Kristian Møller og Rune Jochumsen, der overtog formel B i foråret 2003. Allerede året efter fik formel B en stjerne i Guiden Michelin.
Om foredraget
- Du møder Michelin-kokken Kristian Møller ansigt til ansigt hos formel B.
- Du får indblik i, hvad årstiderne betyder for valget af råvarer.
- Du får indsigt i, hvilke kriterier der skal være opfyldt, før Kristian Møller er tilfreds.
Når du går fra eventen har du fået
- En mere personlig relation til Kristian Møller, én af kokkene bag formel B.
- En viden om kompleksiteten bag sammensætning af Michelin-retter.
- En forståelse for, hvad der gør formel B og restaurantens menu unik.
- En eksklusiv 4-retters middag uden drikkevarer.
Alt i alt får du 20 minutters sjældent foredrag, hvor du bagefter går hjem med en viden, som kan du bruge, når du selv skal sammensætte en lækker middag i dit eget køkken. Det bliver dine gæster glade for!
Kapacitet
Der er plads til 15 personer, og tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle”-princippet. Ved mere end 15 tilmeldinger, laves en tilsvarende event mere der afholdes kort tid efter.
Tilmeld event