Et spændende foredrag om olivenolie, hvor du under foredraget smager 4 forskellige olivenolier af særlig udsøgt kvalitet.
Om Cathrine Fogel
Cathrine Fogel er smagsdommer og indkøbsdirektør hos C & E Gastro-Import. Cathrine har en international baggrund, og hun taler otte sprog flydende. Hun er den første dansker, der blev optaget i den internationale oste-loge Guilde des Fromagers.
I 2008 blev Cathrine udnævnt til Maître Fromager, og i 2011 fik hun tillige ærestitlen Ambassadeur for de skandinaviske lande pga. sin store viden om ost.
Cathrine er også olivenolieekspert med diplom som smagsdommer fra ONAOO, da hun har en bred og detaljeret viden om olivenolie.
Om foredraget
- Du hører om olivenoliens historie og om de lande, der producerer olivenolie.
- Du får en viden om, hvordan olivenolie fremstilles.
- Du lærer om forskellen på de forskellige olivenolier.
- Du bliver bevidst om, hvad du skal kigge efter, når du køber olivenolie.
- Du får kendskab til, hvilke råvarer der passer bedst til de forskellige olivenolier, så de kommer til deres ret.
Når du går fra eventen, har du fået
- En unik viden om olivenolie, dens historie og de lande, der producerer olivenolie.
- Du får en viden om, hvordan olivenolie høstes og fremstilles.
- En forståelse for, hvad der gør denne elegante olie unik.
- Et kendskab til, hvordan du anvender olivenolie på bedste vis.
- En smagning af 4 forskellige olivenolier, de færreste har smagt.
Alt i alt får du et 1,5 time langt foredrag om olivenolie og dens fantastiske kvaliteter, der afholdes af olivenolieeksperten Cathrine Fogel.
Tilmeld event