11. oktober 2010

Anmeldelse af Johannes konditor

Her for ca. 1 måned siden holdt jeg min fødselsdag for veninderne. I den anledning lavede jeg masser af sushi og en salat med tyndskåret skiver af røget kronhjortefilet.
Da det kom til desserten valgte jeg, at springe over hvor gærdet er lavest – jeps den er god nok!
Ugen inden min fødselsdag løb jeg ind i denne lille delikate lyserøde sag ”solbærdessert” hos Johannes konditor på Amagerbrogade.  Den består af en flødechokolade brownie bund, mellem bunden og solbærmoussen er der en lille surprise. Når du har taget den første bid, vil du opdage et lag af let flydende chokoladetrøffel. For at runde herlighed af er toppen pyntet med italiensk marengs, der er en anelse blød i konsistensen.
Denne lille sag var meget svær at modstå, og den endte med at være desserten til min fødselsdag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vær den første der får besked om de nyeste events, insider-tips, interviews, madanmeldelser, restauranter og trends. Nul spam. http://www.sakana.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *