17. november 2010
Anmeldelse af restaurant Mother
For en uge siden besøgte jeg Mother, der er et hyggeligt sted som byder på varme minimalistiske lokaler. Da jeg trådte ind af døren blev jeg mødt af en venlig og imødekommende tjener, som lynhurtigt sørgede for at jeg fik et bord. Kort efter fik jeg serveret en lille snack i form af 2 store grønne og 2 store sorte oliven.
Kort efter blev jeg præsenteret for ét ikke specielt stort men en anelse utraditionel menukort. Jeg syntes at det var meget forfriskende, at de havde fundet deres egen stil i forhold til pizza topping ved, at sammensætte forskellige råvarer på en ny måde. Jeg endte med at bestille pizzaen Salmina med mascarpone, salami, mozzarella og tomater.
I løbet af ganske kort tid kom tjeneren med en rygende varm pizza, der var “toppet” med enkelte friske råvarer. Pizzabunden var en anelse anderledes end hvad jeg er vant til, i konsistens var bunden ikke 100 % blød eller 100 % sprød. Der var mere substans i deres pizzabunde, hvilket jeg formoder skyldes at bunden var lavet på surdej.
Tomatsaucen var helt ren i sin smag, du kunne smage at de havde brugt friske tomater, for tomaternes sødme kombineret med deres naturlige syre var bevaret.
Tyndskåret skiver af italiensk salami og stykker af mozzarella ost var fordelt på pizzaen. Ganske let var der hældt tynde stråler med mascapone henover pizzaen.
Mother havde valgt, at krydder pizzaen med 5-6 friske basilikum blade, hvilket var meget forfriskende. Der var dog ét lille bitte minus, pizzaen manglede en smule salt.
Alt i alt, jeg synes at Mother laver fantastiske pizzaer, hvor de enkelte råvarer for lov til at komme til deres ret. Det er sjældent, at jeg spiser en pizza der er “toppet” med kvalitetsråvarer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vær den første der får besked om de nyeste events, insider-tips, interviews, madanmeldelser, restauranter og trends. Nul spam. http://www.sakana.dk/
Skriv et svar