1. november 2010
Et sjældent interview med Michelin-kokken Thomas Rode Andersen fra Kong Hans Kælder
Hvilken råvare er uundværligt i dit private køkken og hvorfor?
I mit køkken skal der altid være sherry vineddike. Jeg bruger syre i lige så stor udstrækning som salt og peber når jeg smager min mad til.
Hvilken butik er din favorit, når du privat køber råvarer og hvorfor?
Jeg smutter altid forbi Løgismose’s butik på Nordre Toldbod når jeg skal holde fri med kæreste og unger. De har alt og kvaliteten på deres varer er skyhøj!
Hvad vil du servere hvis du fik uventet gæster en sen søndag eftermiddag?
Den er svær, men som oftest kan jeg altid få noget godt ud af at ”tømme køleskabet” især hvis jeg har basis beholdningen i orden, dvs. sørge for altid at have sherry vineddike, soja, et par bouillon terninger, lidt parmesan, oliven, lidt god bacon etc. altså ting der kan holde sig på lager.
Skriv et svar