10. januar 2011
Event: Sådan skaber du en middag der er en Michelin-stjerne værdig
Det behøver ikke at være svært, at sammensætte en lækker gourmetmiddag hjemme i dit eget køkken.
Den 5. februar 2010 afholdes en ganske særlig event
“En stjernemenu bliver til“. Som noget helt enestående har Michelin-kokken Kristian Møller fra formel B indvilliget i, at holde et 45 minutters foredrag om sit arbejde som Michelin-kok.
Kristian Møller fortæller om hemmelighederne bag en eksklusiv gourmetmiddag. Han kommer bl.a. ind på hvilke overvejelser kokkene bag formel B gør sig, når de sammensætter en Michelin-menu.
En viden som du kan gå direkte hjem, og få glæde af i dit eget køkken.
Efter foredraget serveres en unik 6-retter Michelin-menu med tilhørende vine. En menu som Kristian Møller og Rune Jochumsen har sammensat kun til dig og de andre deltagere fra netværket Sakana.
Læs hvad du får ud af et års medlemskab her
Skriv et svar