8. februar 2011
Anmeldelse: Th. Sørensen – byens bedste smørrebrød på en søndag
På hjørnet mellem Amagerbrogade og Holmbladsgade ligger smørrebrødsforretningen Th. Sørensen.
Jeg har passeret forretningen et utal af gange, og ret ofte bliver mit blik fanget af de højtbelagte smørrebrød.
Især om søndagen kan du se en lind strøm af personer, der henter lækre forsyninger.
I søndags lod jeg mig friste og købte to smørrebrød, den klassiske roastbeef og kartoffel med hønsesalat.
Kartoffel med hønsesalat
Smørrebrødet var dækket af en bund af kartoffelskiver, hvorpå der var smurt et tykt lag af hjemmelavet hønsesalat med let karrysmag og champignoner. Brødet var pyntet med purløg, sprød bacon, lidt salat, to skiver tomater og finrevet ristet gulerod.
Det var en utraditionel lækker smørebrød. Hønsesalaten fungerede rigtig godt sammen med kartoffelskiverne. Jeg kunne godt smage at det pt. ikke er sæson for tomater, de havde ikke særlig meget smag. Men sprød bacon og hønsesalt er altid et hit.
Den klassiske roastbeef
Smørrebrødet var dækket at fine skiver roastbeef, kødet havde en god smag og den var medium stegt. Der var rigelig med friskrevet peberrod, lidt for meget efter min smag. Brødet var pyntet med salat, agurkeskiver, tomat, hjemmelavet remoulade og ristet løg. En klassisk roastbeef uden de store overraskelser, men lækker var den.
Skriv et svar