15. marts 2011

Anmeldelse: Cup cakes med en twist

For noget tid siden startede Ilums bager med at lave cup cakes. Her forleden fik jeg fat i tre vidt forskellige cup cakes der alle indeholdte en overraskelse.

Cup cake med chokolade
En lille velsmagende chokolade muffin, hvor Illums bager ikke havde sparet på chokoladen. Til min store glæde var toppingen lavet af nutella, og pyntet med et grønt marcipan blad og en orange sukker blomst. Toppingen var silkeblød og havde en perfekt konsistens. Hvis du er helt vild med mørk chokolade, så er denne muffin lige noget for dig.

Cup cake med blåbær
En lille delikat muffin med et strejf af blåbær. Muffinen var en anelse blå, men der var ingen blåbær stykker i selve muffinen. Toppingen var en sød flødeost med blåbær, der var pyntet med et grønt marcipan blad og en orange sukker blomst. Selve muffinen var neutral i smagen. Toppingen var til gengæld silkeblød og meget sød, hvilket fungerede fint med den neutrale muffin.

Cup cake med ostecreme
En interessant lille vanilje muffin med citronsmag og små chokolade stykker. Der var en rigtig fin balance i citronsmagen. I begyndelsen troede jeg, at toppingen var lavet med hvid chokolade. Til min overraskelse var toppingen en sød neutral ostecreme. Toppingen fungerede rigtig fint sammen med vanilje muffinen med citronsmag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *