24. april 2011
Event: Mød den kendte Michelin-kok Thomas Rode Andersen
Lørdag den 4. juni 2011 afholdes eventen “Havets Havets delikate tournedos“.
Som noget ganske unikt får du nu mulighed for, at møde den populære og kendte Michelin-kok Thomas Rode Andersen fra Kong Hans Kælder.
Jeg har lokket Thomas ud af sit køkken for en stund for, at fortælle dig hvorfor hummeren er den råvare der inspirer ham mest. Som en af de få, vil du på første hånd få en viden om hvad der gør hummeren enestående. Derudover får du også en indsigt i, hvad omdrejningspunktet er for Thomas når han arbejder med råvarer af højeste kvalitet.
Som noget helt exceptionelt har Thomas indvilliget i, at lave en ganske særlig middag til dig og de andre deltagere fra Sakana. Han vil tilberede hummeren på fire forskellige måder. Du får en enestående mulighed for, at få fire forskellige eksklusive smagsoplevelse med denne yderst delikate spise. Selvfølgelig skal du ikke snydes for lidt ost og noget sødt.
Læs mere om eventen her
Skriv et svar