6. november 2011
Anmeldelse: Fiskebaren – kræs for fiskeentusiaster
Her forleden kiggede jeg forbi fiskebaren. Jeg fik serveret
Sikrom – Nordatlanten
fiskerogn fra helt’en
Sprødt brød, creme fraiche og rødløg
En klassiker i nye klæder den var frisk, sprødt og fantastisk.
Til hovedret fik jeg den klassiske ret:
Blåmuslinger – Limfjorden
dampet i æblecider og tilsat en røvfuld urter
En dejlig dejlig spise som ret ofte går i glemmebogen. Fedt at Fiskebaren har den på menukortet.
Hvorfor servere et brød til maden som alle andre?
En interessant og rigtig fin måde at servere brød til maden.
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
- Steen Schmidt Hansen til Hollandske kroketter
- zoe til Hollandske pandekager er delicious
- zoe til Kammuslinger med Myoga
- Chr. Tange til Kammuslinger med Myoga
- Liv Appel til Hollandske pandekager er delicious
Skriv et svar