21. marts 2012
Event: En verden bestående af dufte, smag og kræs for øjnene
Jeg nok ikke den eneste som er en smule misundelig (på den gode måde) på en madanmelders job.
De bliver inviteret til nyåbnede restauranter, de har fornøjelsen af at anmelde byens mange lækre restauranter her i blandt Michelin-stjerne restauranter. Deres ganer bliver flere gang om ugen forkælet med alverdens madoplevelser.
Du har nu mulighed for at gå en madanmelder i bedene, og lade dig begejstre af de samme detaljer som en madanmelder.
Den 28. april holder den efterspurgte madanmelder Helle Brønnum Carlsen et eksklusivt foredrag, hvor du bliver indviet i en madanmelders arbejde og deres hemmeligheder.
Helle vil først og fremmest tale om den æstetiske cirkel, som er et uundværligt værktøj når hun anmelder restauranter.
Helle kommer også ind på, hvad det er hun lægger mærke til, når hun træder ind af døren til en restaurant, til hun lægger gaflen og forlader stedet.
Skriv et svar