25. april 2012
Hvad kan du forvente, at opleve til foredraget med verdens bedste kok Rasmus Kofoed?
Lørdag den 2. juni kan du forvente et brag af et show, når Rasmus Kofoed holder foredrag om gastronomi på topniveau.
Inden foredraget starter vises en kort film på ca. 5 minutter om Bocuse d’Or og vejen til guldet.
Herefter serveres eksklusiv økologisk champagne og fire forskellige delikate gourmetsnacks tilberedt af sæsonens friske råvarer i Geraniums køkken.
Rasmus åbner ballet ved at fortælle om champagnen og de fire forskellige gourmetsnacks, som Geranium hele tiden udvikler.
Rasmus fortæller også om sin passion for gastronomi, og hvornår han begyndte at interesseret sig for mad.
De mange priser han har vundet igennem tiden vidner om, at mad ikke bare er mad for Rasmus. I løbet af foredraget vil Rasmus løfte sløret for hvad han betragter som kvalitet, når han arbejde med råvarer.
Rasmus kommer også ind på hvilke kriterier der skal være opfyldt, før han er tilfreds med maden der serveres i Geranium.
Alt i alt kan du forvente en eksklusiv rejse på 1. klasse.
Skriv et svar