11. maj 2012
Event: Hvor henter du inspiration når der skal laves mad?
Nogle henter inspiration i supermarkedernes tilbudsaviser, og andre lader sig inspirere af ferierejser til f.eks. Sydeuropa eller østen.
Hvor henter verdens bedst kok Rasmus Kofoed inspiration?
De første to år af min skolegang gik jeg på Rudolfsteinerskole i klasse med Rasmus Kofoed.
Den skole vi gik på var meget kreativ, vi malede, tegnede, spillede musik, spillede teater, legede med trælegetøj og spiste grød i lange baner.
Vi var også meget udenfor stort set hver eneste dag, vi tilbragte meget timer i skoven, som lå lige ved siden af skolen. Her opfandt vi mange forskellige lege.
Netop den kærlighed som Rasmus har til den danske natur og råvarer, blev skabt i de tidlige år på Rudolfsteinerskolen.
Lørdag den 2. juni afholdes en enestående og unik gourmetevent i Geraniums eksklusive omgivelser. Rasmus har for første gang sagt ja tak til, at holde et foredrag om gastronomi på topniveau i Danmark.
Rasmus indleder foredraget med at tale om den økologiske champagne og de 4 forskellige gourmetsnacks, der er tilberedt af sæsonens friske råvarer i Geraniums køkken. Begge serveres inden foredraget starter.
Herefter vil Rasmus tale om følgende;
Sin passion for gourmetmad
Om den danske natur og råvarer
Hvad der gør arbejdet med råvarer fascinerende
Hvilke kriterier der skal være opfyldt før han er tilfreds
Hvad der adskiller Rasmus fra andre stjernekokke
Læs mere om eventen og reserver en plads
Du er selvfølgelig velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.
PS. Jeg glæder mig meget til at se Rasmus lave et forrygende show.
Skriv et svar