19. juli 2012
Sådan undgår du, at lave sushi med umoden avocado
Kender du det, at stå foran en bunke af overmodne og umodne avokadoer i Grønt & Frugt afdelingen i supermarkedet?
Det kan være ret svært at købe modne avocadoer til sushi. I bunken finder du ofte umodne avokadoer, som er blevet trykket så mange gange af forskellige hænder, at de virker modne.
Du bør i stedet kigge efter avocadoer som er brune og faste, de skal som udgangspunkt ligge et par dage i vindueskarmen før de kan bruges, men så er de også modne.
Du bør holde dig fra de grønne avocadoer, de har ikke særlig meget smag, og ofte skal de ligge meget længe, før de er modne.
Hvilke andre råvarer, skal du være særlig opmærksom på?
Det taler jeg mere om søndag den 2. september 2012, hvor jeg afholder kurset sushi for begyndere i København.
Kurset er for dig, der ønsker at mestre de japanske teknikker. Så du til enhver tid, kan lave lækker og velsmagende sushi til en overkommelig pris hjemme i dit eget køkken.
På kurset taler jeg også om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber andre friske råvarer såsom fisk og skaldyr.
Skriv et svar