28. august 2012
Anmeldelse: Nordic taste del I
I lørdags kiggede jeg forbi Nordic taste som blev afholdt på Carlsberg.
I år var Carlsberg området delt op i et dansk og et nordisk område. Restauranter og spisehuse havde rykket ind i små hvide telte, hvorfra de bød på 10 forskellige gourmet smagninger, som uden tvivl er en af mine favorit descipliner.
De første 5 jeg smagte var.
Kokkeriet
Brændende kærlighed – kartofler, nye løg, bakskuld & luftig rødbede
Skovshoved Hotel
Cremet foie gras med majs og estragon
Schackenborg Slotskro
Marsk & Vadehav – i grønne nuancer
Sandrejer, kveller, østers, marskurter og agurk
Ro og Smag
Svampestrudel med kål
Meyers køkken
Strandkrabbebisque af friske krabber fra Lilleø med cider og sæsonens første Discovery æbler.
Alle restauranter bød på unikke og interessant smagsoplevelser, men min favorit var ikke blandt de første fem.
Skriv et svar