10. september 2012
Olivenolie er ikke bare olivenolie
Mine forældre bor i Sydfrankrig og på deres grund har de rigtig mange oliventræer.
Sidst på året, bliver de mange store og modne oliven plukket og presset til olivenolie.
I gennem mange år, har jeg fået en flaske olivenolie med i bagagen, når jeg har været på besøg.
Det regnede jeg med, at jeg også skulle have da jeg var dernede i sommers. Men næ nej, de var løbet tør, sidste års høst var ikke blevet så god.
Nu står jeg og skal for første gange i rigtig mange år købe en flaske olivenolie i en detailforretning.
Jeg er lidt på herrens mark, for udvalget i de fleste forretninger er stort og ud fra etiketten kan jeg ikke lige gennemskue kvaliteten, eller hvor stor forskellen er på jomfruolie og extra jomfruolie.
Derfor glæder jeg mig meget til foredraget ”Olivenoliens elegante dråber”, der afholdes lørdag den 13. oktober 2012 hvor oliveneksperten Cathrine Fogel holder 1,5 times foredrag om;
- Om de lande der producere olivenolie
- Hvordan olivenolien høstes og fremstilles
- Hvordan du skelner imellem de mange forskellige olivenolier
- Hvad du skal kigge efter når du køber olivenolie
- Hvilke råvarer der passer til de forskellige olivenolier og meget meget mere
Du kommer selvfølgelig også til at smage 4 forskellige udsøgte olivenolier.
For kun 175 kr. i kvartalet får du direkte adgang til 8 eksklusive og unikke gourmetevents til fordelagtige priser.
Du vil kunne deltage i denne event ”olivenoliens elegante dråber” for kun 260 kr. normalpris 395 kr.
Skriv et svar