4. oktober 2012
Genmaicha te
Første gang jeg var i Japan var i 2004, og det var en ret overvældende oplevelse.
Jeg skulle træne kampsporten kendo, tage på sightseeing, spise en masse sushi og drikke grøn te.
Det jeg havde sværest ved på den tur, var den grønne te. For det ikke skulle være løgn drikker japanerne drikker grøn te i lange baner, som når vi drikker vand.
Den grønne traditionelle te som japanerne drikker, har en meget kraftig bismag vil nogen nok kalde det. Det tog mig ca. 4 dage at vænne mig til den. Når jeg fik mulighed for det, drak jeg cola.
Efter 3 ugers ophold blev jeg nu alligevel glad for den grønne te.
Jeg besluttede at købe lidt te med hjem, og den te som de fleste europæere kan lide er Genmaicha te, som er lavet af bancha te og poppede ristede ris.
Grunden til at den er så populær er at ikke er ligeså bitter om de andre japanske te.
I dag elsker jeg den klassiske japanske grønne te, og drikker den når jeg kan slippe af sted med det.
Skriv et svar