12. oktober 2012
Tandoori kylling (uden rød frugtfarve)
Her forleden lavede jeg Tandoori kylling, som er en ret der smager fantastisk. Det er ret sjældende at jeg spiser indisk mad, normalt spiser jeg det kun når jeg er i London.
Så derfor glædede jeg mig eksordinært til at smage retten. Her følger opskriften.
Opskrift:
4 hele økologiske kyllingelår
Saft en ½ citron
½ løg
2 hvidløg
1 tsk. Friskrevet ingefær
1½ tsk. Korianderfrø
1 tsk. Spidskommen
½ tsk. Salt
1½ tsk. Paprika
knivspids chilipeber
2 dl. tykmælk
Skindet fjerneres og kyllingelårerne pensles med citronsaft og stilles i kløeskabet i 30 minutter.
Løg og hvidløg snittes fint og kommes i en blender.
Ingefær, koriander, spidskommen, salt, paprika, chili og tykmælk kommes ligeledes i blenderen, og blendes til en ensartet masse.
Kyllingelårene lægges i et fad og tykmælksmassen fordeles ud over kyllingelårene. Fadet dækkes med plastfolie og opbevares i køleskabet i 24 timer.
Kyllingelårene tilbedredes i ovnen ved 175° i 45 minutter. Til kyllingeretten serveres hvide ris.
Skriv et svar