1. oktober 2012
Åbningsreception hos Timm Vladimirs Køkken
Den landskendte skuespiller Timm Vladimir, der også kan skrive fotograf og Masterchef 2011 på sit visitkort, har realiseret en ny drøm.
I fredags slog Timm dørerne op til en ny kokkeskole ”Timm Vladimirs Køkken”, og havde i dagens anledning bagt kringle fra tidlig morgen, som blev serveret med en porter.
Når du træder ind i de store åbne lokaler, bliver du budt velkommen af hygge, hjemmelige omgivelser og afslappet atmosfære.
Kokkeskolen ligger centralt i Valby, og den vil danne ramme om forskellige madkurser, teambuilding og meget mere.
Jeg tror godt, at jeg kan løfte sløret.
Jeps, den er god nok. Jeg kommer til, at undervise på de sushi kurser som afholdes af Timm Vladimirs Køkken.
Træet og de små krydderurter er med til, at skabe hygge og man føler sig velkommen.
Det er den bedste kringle, som jeg nogensinde har smagt. Jeg gik 2 gange.
Hemmeligheden bag den gode smag er ifølge Timm Vladimir, der skal rigtig meget snask i.
Varme farver, krydderurter og den uformelle stil, skaber den hjemmelig fornemmelse også i køkkenet.
Nu er der kun 6 dage…
til tilmeldingsfristen til foredraget ”Olivenoliens elegante dråber” der afholdes lørdag den 13. oktober 2012 i København.
Olivenolieeksperten Cathrine Fogel holder 1, 5 times foredrag om;
- de lande der producere olivenolie
- hvordan olivenolien høstes og fremstilles
- hvordan du skelner imellem de mange forskellige olivenolier
- hvad du skal kigge efter når du køber olivenolie
- hvilke råvarer der passer til de forskellige olivenolier
og meget meget mere
Under foredraget dufter og smager du 4 forskellige olivenolier.
Det lyder spændende – det vi jeg gerne vil vide mere om!
Skriv et svar