16. november 2012
Anmeldelse: Hotel Chocolat
Her forleden besøgte jeg Hotel Chocolat som åbnede for en måned siden, butikken har fået en rigtig fin placering lige ved siden Mulberry og meget tæt på Ny Østergade.
Her sælges de fineste chokolader i alle afskygninger, og de chokolade stykker der kan købes i butikken, bliver lavet helt fra bunden dvs. fra den rå kakaobønne til et færdigt stykke chokolade.
Du kan endda købe en chokoladeplade der er 100 %, lavet på kakaobønner fra Equadore. Jeg smagte et ganske lille stykke, som bare skulle ligge på tunge og smelte. Til at starte med virkede den lidt tør og bitter, men efter et stykke kom der flere forskellige nuancer frem.
Chokolade som vi normalt kender det, er ikke det eneste de sælger i butikken.
Her ses penne lavet på chokolade.
Sandwichen med forskellig chokolade dressinger, der fremhæver de forskellige råvarer.
Jeg smagte også lidt en af kakaobønnerne der lå ved disken, den havde en helt anden smag.
Den kom fra St. Louis i Caribien, og den var parfumeret og havde en sødelig smag.
Så det endte med at jeg købte chokoladen Roast & Conch Kaakaonibbark, som bare smager fuldstændig fantastisk. Den er rund i smagen, har dybde, sødme og en lille strejf af brændt hø.
Skriv et svar