8. november 2012
Kokkeelver fra Hotel & Restaurationsskolen byder på smagsprøver
Jeg elsker smagsprøver, det er noget af der bedste jeg ved, og det er der flere grunde til.
Jeg får udvidet min horisont, smagt nye råvarekombinationer og får en fornemmelse af hvad der røre sig lige her og nu.
I går stod anden semesters kokkeelever fra Hotel & Restaurationsskolen lavede forskellige smagsprøver til Torvehallernes gæster.
Som en del af deres uddannelse, skulle de ud fra Torvehallernes råvarer lave små forskellige delikate smagsprøver.
Mens jeg var der blev denne serveret som er:
Kongekrabbe med helleflynder sashimi på æggecreme, penslet med brunet smør vinegrette, blod appelsin, brunet smør pulver og dild på toppen.
Det er nok en af de lækreste kanapeer/smagsprøver jeg har smagt i meget lang tid. Jeg er meget imponeret over deres faglige niveau, og det lover godt for fremtidens restauranter.
Skriv et svar