5. december 2012
Anmeldelse af en frokost på Geranium bestående af 25 serveringer
I lørdags lagde jeg vejen forbi restaurant Geranium sammen med en veninde, hvor vi fik serveret den mest guddommelige frokost bestående af 25 retter. Hver ret er et kunstværk i sig selv og det smager bare fantastisk.
Her ses menuen og et udpluk af retterne.
–
Tang chips
Gulerod & Havtorn
Øllebrød & Rygeost
“Knivmusling”
Jordskokke “træ” & Valnøddeolie
Jordskokke “træ” & Valnøddeolie
Bagte kartofler & Røget smør fra får
Geleret skinke & Tomatvand
“Dildsten”
Lyngrøget pigvar, syltet lyng & mos
Brød på gamle kornsorter
Biodynamiske løgvækster & smeltet høost
“Urtehaven”
Frossen urtete & Hvid chokolade
Tørrede blade & Efterårssmage
Her kommer 24 servering.
Persillerod
“Grønne æg”
Rasmus Kofoed og personale
Geraniums smukke lokale
Kristina Korsgaard Wolf er nomineret til årets kok 2013.
Skriv et svar