11. februar 2013
Sådan får du mest muligt ud af din stempelkande/kaffemaskine
De fleste har enten en stempelkande eller en kaffemaskine stående i deres hjem.
De fleste jeg kender, drikker gerne et par kopper kaffe i løbet af en dag.
Kaffen du drikker derhjemme, er det den ’rigtige’ i forhold til din stempelkande eller kaffemaskine?
Eller sagt på en anden måde
Er det en kaffe der egner sig til at blive brygget på en stempelkande eller kaffemaskine?
Der findes et hav af kaffesorter på markedet.
I supermarkederne findes der et udvalg af kaffesorter, der ifølge forhandleren ’passer til alt’.
Det er mere vildledning end vejledning. Desværre findes der ikke kaffe som ’passer til alt’ selvom det står på bagsiden af pakken.
Hver kaffesort har sine kvaliteter og styrker som virkelig kommer til dens ret, hvis den bliver brygget på en maskine der fremhæver kaffens aromaer og egenskaber.
Gå ikke glip af denne enestående chance, hvor du torsdag den 14. marts 2013 får mulighed for at lærer din stempelkande/kaffemaskine rigtig godt at kende. Du vil bl.a. lærer om
De mest eksklusive kaffesorter, fremstillingsmetoder og ristningsgradens betydning for den frisklavet kop dampende varme kaffe.
Du lærer trin-for.trin under kyndig vejledning af en professionel barista, at brygge gourmetkaffe efter de mest almindelige brygningsmetoder såsom stempelkande, filterkaffe og mokkakande med mælkeskummer.
Du får også en unik viden, hvad du skal kigge efter når du står i supermarkedet elle i en specialbutik.
Så du får købt en kaffe der passer både til dine smagsløg og din kaffemaskine derhjemme.
Læs mere om eventen ’Foredrag – Kunsten at brygge god kaffe derhjemme’.
Skriv et svar