4. marts 2013
Sol, forår og kaffe
Jeg elsker denne tid på året.
Fuglene synger, den blå himmel, solen, duften og fornemmelsen af forår.
Især efter en (i mine øjne) meget lang og kold vinter, så kan jeg næsten ikke vente med at komme ud, og sidde og nyde det gode vejr i godt selskab.
Så hvorfor ikke tage hul på foråret og sommeren med nye smagsindtryk indenfor kaffens verden, som uden tvivl vil give dig flere gourmetoplevelser i hverdagen.
Der er kun 7 dage til tilmeldingsfristen til eventen ’Foredrag – Sådan brygger du god kaffe derhjemme’ der afholdes den 14. marts 2013 hos Kontra Coffee.
Gå ikke glip af denne enestående chance, hvor du får mulighed for at lærer din stempelkande/kaffemaskine endnu bedre at kende.
Vi starter med et unikt foredrag, hvor du høre om;
- De mest eksklusive kaffesorter
- Fremstillingsmetoder
- Ristningsgradens og dens betydning for den kaffe du brygger
- Den perfekte kaffebønne
- De nyeste tendenser
- Hvad du skal være opmærksom på, når du køber kaffe
- Hvor du får mest kvalitet for pengene
Efterfølgende vil direktør Kurt Dalsgaard vise dig trin-for-trin, hvordan du får mest glæde af dine kaffebønner.
Under kyndig vejledning lære du de mest almindelige brygningsmetoder såsom stempelkande, filterkaffe og mokkakande med mælkeskummer.
Kurt vil selvfølgelig også vise, hvordan du undgår at lave de klassiske fejl, når der brygges kaffe derhjemme.
Du bøt ikke vente for længe, det er kun 7 dage til tilmeldingsfristen som er nu på søndag kl.22.00.
Skriv et svar