3. april 2013
Udsøgt frokost på Geranium
Her i påsken spiste jeg på Geranium, og det er som altid en stor gastronomisk oplevelse, hvor ens sanser i den grad bliver forkælet. Her følger et udvalg af billeder.
Grene af vesterhavsost
Gulerod & havtorn
Selleri & tangsalat
Tørrede blomster & æbler
Karl Johan
Bagt kartoffel
Geleret skinke & tomatvand
“Dildsten”
Kongekrabbe
Kongekrabbe kloen klargøres ved bordet
Kongekrabbe, multebær & jernurt
“Knivmusling”
Lyngrøget pighvar & mos
Kornsorter
Brød på gamle kornsorter
“Jern & mineraler”
Kammuslinger
Rå “lammepølse”, tank & peberrod
“Jordskoktræ”
Frossen urtete & hvid chokolade
“Nøgne træer”, mørk øl & svesker
“Grønne æg”
Rasmus Kofoed og medarbejder
Borddekoration
Skriv et svar