2. april 2013
Hemmeligheden bag japanernes høje levealder
Japanerne er den befolkning i verden der lever længst, og det er ikke helt tilfældigt.
Deres kost består primært af fisk, kød, soja, ris, grønsager og grøn te i uanede mængder.
Japanerne har en meget detaljeret viden om de enkelte råvarer og deres egenskaber, en viden der munder ud i et utal af delikate og velsmagende retter, der gavner helbredet feks. ved at afgifte kroppen.
I de fleste europæiske hjem består et aftensmåltid af en enkelt hovedret med forskellige slags tilbehør.
Japanerne har en ret interessant madkultur, et aftensmåltid består af mange små retter, som dækker hele kostpyramiden.
Ved dagligt at spise råvarer fra hele kostpyramiden, får japanerne alle de mineraler, proteiner og vitaminer som kroppen har brug for.
Denne unikke viden er selvfølgelig ikke forbeholdt japanerne.
Lørdag den 4. maj afholdes eventen ’Foredrag og middag på japansk’, i den japanskejet restaurant Sukiyaki på Vesterbro.
Eventen starter med et unikt foredrag, der afholdes af en herboende japaner.
I korte træk;
- Du får en ganske særlig viden om det japanske køkken, som består af mange stilarter såsom et vegetarisk køkken der udspringer af de buddhistiske templer, retter der udspringer af tecermonien, nudelretter, gryderetter, bentobox og mange flere.
- Du får en indsigt i, hvad der gør det japanske køkken til et af de sundeste i verden.
- Du får en unik indsigt i, hvordan en autentisk japansk menu sammensættes, og hvilke kriterier der skal være opfyldt før en menu betragtes som god.
Inden der serveres en unik 9- retters tastingmenu, som de færreste har smagt, får du en demonstration af den populære stegeplade teppanyaki.
Deltag i denne spændende event for kun 395 kr.
Skriv et svar