15. april 2013

Hemmeligheden bag en klassisk japansk middag

Helt overordnet set består en japansk middag af 7-8 lette retter, som rent visuelt bliver præsenteret på bedste vis dvs. appellere til øjet samtidig med, at du kan se de forskellige råvarer.

Ved en traditionel middag bliver der ofte serveret fisk, kylling, oksekød, tang, forskellige grønsager, syltet blomme eller grønsager og ris tilberedt på forskellige måder.

En middag hvor hver ret er nøje udvalgt efter sin karakter og unikke smag.

Der hvor japanerne ofte er på herrens mark er, når de spiser en middag i Europa.
Kvaliteten er ikke altid lige så høj som i Japan, så du kan opleve at japanerne slet ikke spiser noget.
Eller at de ikke kan skelne mellem forret, hovedret og dessert fordi retterne rent visuelt virker rodet og uigennemsigtig for japanerne.

En klassisk japansk middag er selvfølgelig ikke kun forbeholdt japanerne.

Lørdag den 4. maj afholdes eventen ‘Foredrag og middag påjapansk‘, i den japanskejet restaurant Sukiyaki på Vesterbro.

Eventen starter med et unikt foredrag, der afholdes af en herboende japaner.

I korte træk;

  • Du får en ganske særlig viden om det japanske køkken, og de regionale forskelle.
  • Du får en unik indsigt i, hvordan en autentisk japansk menu sammensættes.
  • Du får kendskab til hvilke kriterier der skal være opfyldt før en menu betragtes som god.

Inden der serveres en unik 9- retters tastingmenu, som de færreste har smagt, får du en demonstration af den populære stegeplade teppanyaki.

Deltag i denne spændende event for kun 395 kr.

Du bør ikke vente forlænge hvis du vil sikre dig en plads. Da der allerede nu er reserveret pladser.

Læs mere om eventen her og reserver en plads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *