28. maj 2013
Anmeldelse af restaurant BROR
Her i sidste uge besøgte jeg den nyåbnede restaurant BROR der ligger i Skt. Peder Stræde.
Det er de to sous chefer Victor Wågman og Samuel Nutter fra noma, der har kastet sig ud i et nyt eventyr. Det har de gjort ret godt.
Alt var booket den aften, og da jeg trådte ind i restauranten blev jeg mødt af et imødekommende personale. Det er en super hyggelig restaurant med rustikke møbler, afslappet og varm atmosfære.
Vi fik et glas mousserende vin og jeg bestilt en snack og dagens 4 retters menu.
De retter vi fik serveret smagte fantastisk velsmagende og havde sin helt egen karakteristika. Retterne var sammensat af enkle råvarer af meget høj kvalitet, og den enkelte råvarer får virkelig lov til at komme til deres ret. De mestre teknikkerne til perfektion og formår at overraske med nye smags dimensioner.
Det er helt klart et sted jeg kan anbefale. Nedenfor finder du nogle billeder fra middagen.
–
–
Rødbede på ribben, marv, hyldeblomst
Lidt brød
Samuel Nutter og medarbejder
Victor Wågman
Sandart, grillede agurker, gran
Havkat, løg, tang
Svinenakke, ramsløg, blomkål
Kærnemælk, valnød, solbær
Skriv et svar