9. maj 2013

Risotto med Karl Johan svampe

Jeg elsker risotto, og her forleden lavede jeg denne risotto med skønne Karl Johan svampe og brune champignon. Her følger opskriften.

200 gram risottoris
½ løg ½ bøtte tørret Karl Johan svampe
½ pkt. brune champignon
1 dl. hønsebouillon
Sjat hvidvin
Revet parmesan
Frisk persille
Salt
Peber

En halv bøtte Karl Johan svampe lægges i blød i en skål med vand i et par timer.
Løget snittes fint og kommes i en gryde, hvor de svitses til de har fået en gylden farve.
Risottorisen hældes i gryden og vendes et par gange.
En sjat hvidvin hældes i og der røres.
Hønsebouillonen hældes i lidt af gangen til alt er opsuget af risene.
Et stykke parmesan ost rives.
De brune champignon snittes fint og kommes i.
Osten hældes i og det hele smages til med lidt salt og peber.
Lige inden serveringen vemdes friskklippet persille i risottoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *