31. maj 2013
Et portræt af en legende
Hvem er Jens Slagter fra Slagteren ved Kultorvet?
Slagteren ved Kultorvet blev grundlagt den 1. oktober 1888 af Slagtermester Niels Hansen.
Sidenhen har slagterforretningen skiftede hænder et par gange indtil oktober 1989, hvor Jens Slagter & Jan Nielsen overtog forretningen.
Inden overtagelsen havde Jens slagter arbejdet i London (Conduit street), og 7 år i Australien som slagtermester.
Butikken er ved at være en af de sidste slagtere i Danmark, der med 100% sikkerhed har kødsalg og opskæring på den gammeldags maner.
Udover slagterforretningen ejer Jens Slagter også Osten ved Kultorvet og begge forretninger er kendt for deres økologiske varer.
Slagterforretningens bøffer er landskendt!
Kendt for mørhed, saftighed og velsmag, kødet stammer fra udvalgte landbrug i Jylland.
Hemmeligheden bag deres møre bøffer skal ikke være en statshemmelighed, derfor har jeg inviteret Jens Slagter til at holde et unikt foredrag om Dansk økologisk gourmetkød den 13. juni i hans vante omgivelser i selve slagterlokalet.
I korte træk.
- Du høre om dansk økologisk gourmetkød set med en slagers briller.
- Du høre om hvilke gårde Slagteren ved Kultorvet samarbejder med og hvorfor.
- Du høre om kvaliteten på kødet som sælges i supermarkeder
- Du høre om hvor traditionelle landmænd går på kompromis med kvaliteten for, at levere kød til konkurrencedygtige priser.
- Du høre om udskæringer og, hvilke tilberedningsmetoder de enkelte udskæringer egner sig bedst.
- Du får en viden om hvad du skal kigge efter når du køber.
Meget meget mere.
Under foredraget får du serveret 5 forskellige økologiske gourmet smagsprøver såsom pastrami, pølser, rørt tatar, okse carpaccio og rødvin.
Deltag i denne spændende event for kun 150 kr.
Skriv et svar