28. august 2013
Hvad kigger du efter når du køber råvarer?
Følger du årstidens cyklus og vælger de grøntsager som sæsonen byder?
Eller bliver forført af supermarkedernes råvarer der kan købes året rundt?
Fordelene ved at købe råvarer i sæson, er at de fyldt med vitaminer fordi de følger naturens cyklus.
Råvarerne har mere kraft og smag, de bugner på hylderne med deres duft og farver også er de billige.
Ulemperne kan være, at det kan være en udfordring at tilberede forskellige velsmagende retter, hvis der kun er et lille udvalg af sæsonens råvarer til rådighed.
Retterne bør helst være så interessante, at du ikke går hen og blive træt af dem indenfor kort tid.
Det kan du nu får eksperternes bud på.
Lørdag den 5. oktober 2013 afholdes eventen ‘Foredrag og middag på formel B‘.
Michelin-kokken og ejer Kristian Møller vil for en stund, holde et unikt foredrag, hvor du bl.a. får mulighed for, at få et sjældent indblik i hvordan Michelin-restauranten formel B sammensætter deres menukort med fokus på sæsonens råvarer.
Et velsmagende menukort der appellerer til alle sanserne med interessant og unikke smagsoplevelser.
Efter foredraget serveres en unik og velsmagende 4-retters menu. Pris 700 kr. og medlemspris 520 kr.
Det kunne være interessant. Klik her for at læse mere om eventen ’Foredrag og middag på formel B’ og, hvad Kristian Møller ellers vil tale om.
Du er velkommen til at tage en kæreste, veninde eller kollega med.
Hvad får du ud af et års medlemskab?
Ved at tegne års medlemskab modtager du en velkomstpakke, der består af et eksemplar af kogebogen ‘Matcha, omakase og sushi‘ (værdi 220 kr.), og en GRATIS plads på det populære kursus ‘Sushi for begyndere‘ (værdi 550 kr.).
Du bestemmer, om du selv vil bruge pladsen til sushikurset eller, at give den væk som gave. Pladsen skal bruges indenfor et år.
Dertil får du direkte adgang til 6 eksklusive gourmet events. Klik her for at læse mere om de forskellige events.
Læs mere om medlemskabet her
Skriv et svar