5. september 2013

Bagekartoffel med svampefyld

Bagekartoffel

Det er 1000 år siden, at jeg sidst har spist en bagekartoffel med fyld. Her forleden lavede jeg denne lille lækre sag. Her følger opskriften.

1 bagekartoffel
lille håndfuld østershatte
8 champignon
sjat mælk
håndfuld revet parmesan ost
½ pk. bacontern
persille
salt
peber

Med en gaffel stikkes der huller i bagekartoflen.
Bagekartoflen bages i 1 time ved 150 grader.
Svampene renses, snittes i let grove stykker og ristes på en pande.
Osten rives.
Bagekartoflen tages ud af ovnen og fyldet skrabes ud og kommes i skål.
Bacontern ristes på en pande til de har fået en gylden farve.
Fyldet moses med en gaffel og blandes med lidt mælk til ensartet masse.
Den revne ost, bacontern og svampene blandes i kartoffelmosen.
Fyldet kommes i den tomme kartoffel.
Kartoflen pyntes med friskklippet persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *