5. september 2013
Krebsegilde på Fiskebaren
I onsdags i sidste uge var jeg til krebsegilde på Fiskebaren i Kødbyen.
Solen skinnede fra en skyfri himmel, så vejret var helt perfekt til sådan et arrangement.
Vi blev alle bænket på lange rækker udenfor og fik udleveret en hagesmæk.
Normalt drikker man snaps til krebs, men så meget snaps er vist lige i overkanten til mig, så vi bestilte en Riesling med bobler.
Så gik det ellers derud af.
Vi fik den ene skærebræt efter den anden med fynske krabber, til krabberne fik vi serveret 2 forskellige slags mayonnaise. Den ene var lavet på Estragon og den anden var med peberrod og persille.
I pauserne spiste vi friskskåret brød med ost.
Der er kun et at sige, krebsegilde er et super godt og uformelt arrangement som jeg kun kan anbefale. Jeg er overrasket over hvor mange velsmagende krabber vi har i de danske farvande. Det bliver ikke sidste gang at jeg skal til krebsegilde.
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
- Steen Schmidt Hansen til Hollandske kroketter
- zoe til Hollandske pandekager er delicious
- zoe til Kammuslinger med Myoga
- Chr. Tange til Kammuslinger med Myoga
- Liv Appel til Hollandske pandekager er delicious
Skriv et svar