5. september 2013
Copenhagen Cooking – Nordic Taste
Som de fleste har bemærket er Copenhagen Cooking skudt igang.
En af mine favorit arrangementer er Nordic Taste, hvor du får serveret smagsprøver fra forskellige restauranter og hoteller.
I år er Nordic Taste udvidet, så antallet af svenske spisesteder er repræsenteret med ca. 50/50. Jeg skulle hilse og sige, at der er mange lækre spisesteder på den anden side af Sundet.
Min favorit ret var griseøre fra Bojsen på Axelborg, den var saftig, mørt og smeltede i munden.
Nedenfor finder du de spisesteder jeg besøgte.
Rørt tatar af kalveinderlår m/sandrejer, peberrod og kirsebær.
Svinehoved, urtecreme & fermenteret sødskerm.
Skanörs varmrökta lax med getost frän Goagård, skånska tomater & rostade solroskärnor.
Krydret terrine af Olingegårds frilandsgris serveres med kartoffelcreme fra Larsvikens kartofler som er smagt til yoghurt fra Nablus Mejeri. Salat på skånske fennikel, grønt fra Hotell Mossbylunds egen have og kvaring.
I skoven, Djurslund gris tilberedt i hø og gran, creme på vild urter, kantareller og syltede granskud.
Sprødt griseøre
med syrlig mariabellemarmelade med overmodne enebær og salt granmarengs.
Røget Palæo pølse af skovgris med svampe, med karamelliserede skalotteløg og Karl Johan remoulade.
Grönkålspudding anno 1906 med en sallad på grönkål, persilja och kalvfondsdressing med fänkåls sockersaltad Torsk, brynt smör och pepparrot.
Örtfyld getostterrin på natur chips och rödlöks marmelad.
Pocherad torsk med friterad rödbeta, smul av spickeskinka och brynt smör.
Skriv et svar