5. september 2013

Copenhagen Cooking – Nordic Taste

Som de fleste har bemærket er Copenhagen Cooking skudt igang.

En af mine favorit arrangementer er Nordic Taste, hvor du får serveret smagsprøver fra forskellige restauranter og hoteller.

I år er Nordic Taste udvidet, så antallet af svenske spisesteder er repræsenteret med ca. 50/50. Jeg skulle hilse og sige, at der er mange lækre spisesteder på den anden side af Sundet.

Min favorit ret var griseøre fra Bojsen på Axelborg, den var saftig, mørt og smeltede i munden.

Nedenfor finder du de spisesteder jeg besøgte.

Restaurant Salt

Restaurant Salt

Rørt tatar af kalveinderlår m/sandrejer, peberrod og kirsebær.

Marv & Ben

Marv & Ben

Svinehoved, urtecreme & fermenteret sødskerm.

Skanörs Fiskrögeri

Skanörs Fiskrögeri

Skanörs varmrökta lax med getost frän Goagård, skånska tomater & rostade solroskärnor.

Hotel Mossbylund

Hotell Mossbylund

Krydret terrine af Olingegårds frilandsgris serveres med kartoffelcreme fra Larsvikens kartofler som er smagt til yoghurt fra Nablus Mejeri. Salat på skånske fennikel, grønt fra Hotell Mossbylunds egen have og kvaring.

Restaurant Skov

Restaurant Skov

I skoven, Djurslund gris tilberedt i hø og gran, creme på vild urter, kantareller og syltede granskud.

Bojesen på Axelborg

Griseøre

Sprødt griseøre

Bojesen på Axelborg

med syrlig mariabellemarmelade med overmodne enebær og salt granmarengs.

Palæo

Palæo

Røget Palæo pølse af skovgris med svampe, med karamelliserede skalotteløg og Karl Johan remoulade.

Skånska Skafferiet

Skånska Skafferiet

Grönkålspudding anno 1906 med en sallad på grönkål, persilja och kalvfondsdressing med fänkåls sockersaltad Torsk, brynt smör och pepparrot.

Dannegården

Dannegården

Örtfyld getostterrin på natur chips och rödlöks marmelad.

Abbekås Hamkrog

Abbekås Hamkrog

Pocherad torsk med friterad rödbeta, smul av spickeskinka och brynt smör.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *