5. september 2013
Ribeye med majskolbe og en let salat
Normalt spiser jeg ikke særlig meget kød, så nu skulle det være. Jeg fik handlet Ribeye steaks, friske mejskolber og lidt grønt. Her følger opskriften.
1pk. Ribeye steaks
2 majskolber
1 salathoved
½ peberfrugt
1 lille løg
2 spsk. soja
1 spsk. olivenolie
2 spsk. rødvinseddike
lidt sennep
salt
peber
Majskolberne koges i let saltet vand i ca. 7 minutter.
Salaten vaskes og snittes i grove stykker.
En halv peberfrugt snittes i mindre stykker.
Et lille løg snittes fint.
Soja, olivenolie eddike og sennep kommes i en skål og blandes.
Ribeys steges i lidt smør ved høj varme på begge sider, krydres med lidt salt og peber.
Majskolberne halveres.
Ribeye, salat og majskolber anrettes på en tallerken.
En klat smør og lidt salt kommes på kolberne og lidt dressing hældes over salaten.
Skriv et svar