5. september 2013
Anmeldelse af smørrebrødsrestauranten Sorgenfri
Smørrebrød har på det seneste i den grad fået et come back.
Jeg er selv ret glad for klassiske smørrebrød, dog er det ikke noget jeg spiser så tit, for det sætter sig på sidebenene.
Men i sidste uge skulle det være, så jeg lagde vejen forbi Cafe Sorgenfri i indre København. Den antikke og historiske kælderrestaurant var fuld booket den dag, så vi fik tilbudt stambordet.
På deres menukort har de et stort udvalg af klassiske smørrebrød, så det var en svær beslutning. Vi endte med at gå all in og bestilte en platte bestående af følgende; marineret sild, rejer, flæskesteg, frikadelle, leverpostej, hønsesalat og ost.
Der er kun et at sige, hold da op hvor er der meget mad på sådan en platte og, hvor smager det bare godt. Cafe Sorgenfri er helt klart et besøg værd ikke kun på grund af maden, men også pga. de historiske kælderlokaler.
Skriv et svar