15. oktober 2013
Svampe risotto med kogeflæsk
Her for et par uger siden lavede jeg denne velsmagende efterårs ret. Her følger opskriften.
200 gr. Risottoris
sjat rødvin
100 gr. Svenske svampe
6 dl. hønseboiullon
revet parmesan
1 stk. kogeflæsk
3 laurbærblade
peberkorn
2 løg
Kødet brunes på alle sider i en gryde.
Kold vand hældes i gryden til kødet er dækket.
Laurbærblade, peberkorn og et løg skåret i grove stykker kommes i gryden.
Kødet koges ved svag varme i 2 timer.
En løg snittes fint brunes i lidt olie i en anden gryde.
Risen kommes i gryden og vendes et par gange.
En sjat rødvin kommes i gryden og der røres stille og rolig, mens det absorberes.
Svampene renses, skæres i mindre stykker og kommes i gryden.
Hønsebouillon hældes i lidt afgangen, der røres mens det absorberes.
Lige inden risen er færdig kommes en portion revet parmesan i retten.
Der røres også er der klar til servering.
Skriv et svar