22. oktober 2013
Svinekød med ananas og rød peberfrugt
Her forleden lavede jeg denne skønne ret og her følger opskriften.
500 gr. Skinkesnitsel
½ frisk ananas
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
3 hvidløg
Solsikkeolie
saft fra en lime
2 spsk. fiskesauce
frisk koriander
Risen sættes til at koge.
Forårsløg og hvidløg snittes fint og steges til det er gyldent.
Skinkesnitslerne skæres tyndt, og steges i en anden pande i et par minutter.
Peberfrugtes skæres i grove stykker.
Limefrugten presses.
Forårsløg, hvidløg, peberfrugt og ananas kommes i panden med svinekødet, hvor det blandes.
Limesaft og fiskesauces hældes på panden, hvor hele retten vendes et par gange.
Den færdigkogte ris kommes i en skål sig.
Svinekødet med grønsager kommes i en anden skål.
Skriv et svar