19. november 2013

Spinat ravioli med bacon og artiskokker

Spinat revioli

Jeg havde lidt rester i køleskabet igår som skulle bruges, og det blev til denne nemme pastaret. Her følger opskriften.

1 pk. Ravioli med spinat og ricotta
¼ glas artiskokker
½ pk. bacon tern
1 hønsebuillon terning
tørret rosmarin
salt
peber

Ravioli koges i 3 minutter i lidt vand tilsat en hønsbuillon terning.
Bacontern ristes på tør pande.
Jeg kunne desværre ikke få fat i friske artiskokker i sidste uge.
Artiskokkerne tages ud af glasset og lægges på et stykker køkkenrulle, så overskyet olie kan blive opsuget.
Bacontern, artiskokkerne kommes i gryden med Ravioli.
Retten krydres med lidt tørret rosmarin, salt og peber.
Herefter anrettes retten i en skål, også er der klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *