14. januar 2014
Et stykke med foie gras
Ja, jeg ved det godt, ænder der udelukkende bruges til foie gras har det ikke godt for, at sige det mildt.
Denne lille dåse har jeg fået, og jeg synes at det er synd at smide den ud. Derfor lavede jeg denne lille appetizer.
Jeg synes, at den let syrlige/søde marmelade passer rigtig godt sammen med foie gras.
Fransk landbrød
En dåse foie gras
Hyben, æble og rabarber marmelade
Et skive brød ristes på begge sider.
Stykker af foie gras anrettes på brødet.
Lidt marmelade og dens grove stykker kommes på brødet.
Så er der serveret.
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
- Steen Schmidt Hansen til Hollandske kroketter
- zoe til Hollandske pandekager er delicious
- zoe til Kammuslinger med Myoga
- Chr. Tange til Kammuslinger med Myoga
- Liv Appel til Hollandske pandekager er delicious
Skriv et svar