22. januar 2014
Fuldkornswrap med oksekød, kidneybønner og grøntsager
Her forleden havde jeg lyst til lidt sund og nem mad, så det blev til fuldkornswraps. Her følger opskriften.
1 pk. Hakket oksekød
1 dåse chili kidneybønner
1 dåse hakket tomater
asparges
grøn peberfrugt
tomater
majs
salat
1 pk. fuldkornswraps
salt
peber
Dressing
1 spsk. olivenolie
2 spsk. rødvinseddike
lidt dijonsennep
2 spsk. japansk soja
Hakket oksekød brunes i lidt olie på en stegepande.
Hakket tomater hældes og vendes.
Kidney bønnerne kommes i, og retten smages til med lidt tørret krydderier, salt og peber.
Peberfrugt, tomater og salat skyldes og snittes i mindre stykker.
Asparges skylles og halveres.
På grund af sæsonen er der brugt dåsemajs.
Dressingen blandes.
En fuldkornswrap lægges på en tallerken.
Oksekød og grøntsager anrettes på wrap’en.
Dressingen blandes, og en lille teske hældes over og wrappen rulles.
Så er den klar til at blive spist.
Skriv et svar