30. januar 2014
Sprøde kyllingestykker med grønkålssalat og ris
Det slog mig, at det er ved at være længe siden at jeg har spist kylling. Jeg er mest til kyllingestykker for det bliver ikke så tørt som et kyllingebryst. Det smagte helt fantastisk. Her følger opskriften.
økologisk kylling
røget salt
Grønkål
rød peberfrugt
ris
Dressing
1 spsk. olivenolie
2 spsk. rødvinseddike
drys salt
knivspids sennep
Kyllingen skæres i stykker, vendes i lidt olivenolie, drysses med røget salt og kommes i et fad.
Stykker steges i 45 minutter ved 175°. 10 minutter før stykker tages ud kommes en lille sjat vand i fadet.
For så er der også lidt til sovsen.
Bladene fra grønkålen vaskes og snittes fint.
En peberfrugt skylles og skæres i fine tern.
Risen sættes til at koge.
Dressingen blandes og så er der serveret.
Skriv et svar