26. februar 2014
Spaghetti med chorizo pølse og portobello svampe
Det slog igår, at det er meget meget længe siden, at jeg spist chorizo pølse, så nu skulle det være. Her følger opskriften på en nem og lækker pastaret.
1 lille løg
1 portobello svamp
¼ chorizo pølse
¼ rød peberfrugt
1 dåse tomater
rosemarin
basilikum
salt
peber
lidt spagetti
Pastaen koges i letsaltet vand i 10 minutter.
Løget snittes fint og steges til det har fået en gylden farve, tages af og lægges på en tallerken.
Portobello svampen skæres i mindre stykker, tynde skiver og steges på en pande.
Peberfrugten skæres ligeledes i stykker og kommes på panden.
Et stykke af pølsen skæres i grove stykker, og hældes i panden, hvor det hele blandes.
I en gryde kommes de hakkede dåsetomater og løg, hvor det varmes.
Tomatsaucen krydres med krydderier, salt og peber.
Vandet hældes fra pastaen og pastaen hældes i stegepanden.
Et par skeer af tomatsaucen hældes over, og retten vendes et par gange.
Så er der serveret.
Skriv et svar