10. april 2014
Gryderet med ris, mergues pølser og rød peberfrugt
I går havde jeg en rest af 3 mergues pølser i køleskabet, som skulle indgå i en lækker gryderet. Her følger opskriften.
1 løg
1 hvidløg
3 mergues pølser
ca. 3 dl. ris
ca. 7,5 dl. vand
1 oksebouillonterning
1 spsk. paprika
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
persille
Salt
Peber
Løget skæres i grove stykker, hvidløget snittes fint og svitses i lidt olie til det har fået en gylden farve.
Pølserne pilles ud af deres skind, skæres i mindre stykker og kommes på panden.
Ris kommes i retten, hvor det vendes et par gange.
Vand, bouillonterning og paprika hældes i og retten, som så skal stå og simre.
Peberfrugten skæres i mindre stykker og tilføjes retten.
Retten smages til med salt og peber.
Forårsløgene snittes på skår og persillen klippes i mindre stykker.
Lige inden servering kommes forårsløg og persille i retten.
Så er der klar til servering!
Skriv et svar