29. april 2014
Barbecue nakkekoteletter med spidskål
Her forleden forsøgt jeg at sparke foråret i gang ved at lave barbecue koteletter, som mig minder lidt om grillmad. Resultatet blev jeg ret begejstret for. Her følger opskriften.
5 nakkekoteletter
Spidskål
Marinade
1 dl. solsikke olie
1 d. soja
2 spsk. honning
2 spsk. ketchup
1 hvidløg
1 tsk. friskrevet ingefær
dråber koncentreret sesamolie
Ingredienserne til marinaden hældes i en skål og blandes.
Marinaden hældes i et fad og nakkekoteletterne lægges i fadet, og dækkes af marinaden i 3 timer. I løbet af de 3 timer er det en dog en god idé at vende koteletterne et par gange.
Spidskålen snittes fint.
Nakkekoteletterne brunes af på en pande, og steges færdig i ovnen med marinaden ved 175° i 25 minutter.
Spidskålen anrettes midt på tallerknerne og en nakkekotelet placeres ovenpå.
Man kan selvfølgelig servere ris, hvis man har lyst til det.
Skriv et svar